Niin siinä sitten vain käy, että kuukauden vaihtuessa huomenna syyskuuksi palaan minäkin töihin. Pojat on menestyksekkäästi harjoitelleet jo parina päivänä hoidossa, mutta huomenna se arki alkaa senkin osalta sitten toden teolla. Töihinpaluu ei todellakaan tarkoita sitä, että koruilu loppuisi, ja plokikin hiljenisi. Päinvastoin. Edelleen joka ilta odotetaan poikien nukahtamista, ja mihin muuhunkaan sitä aikaa käyttäisi kuin helmeilyyn ;)

Sitten itse asiaan. Muistaakseni keväällä, tai jo viime syksynä piti firmalle toimittaa valokuva itsestä, id-kortteja varten. Alkukesästä taisin oman korttini hakea, ja voi miten tylsä ja tavanomainen ketju siinä oli. Tietänette sen lavuaarien tulpissakin käytettävän palloketjun.. Mä päätin heti, että tuo vaatii tuunausta.. Ja mitäpä sitä varemmin kuin tänään tuunaamaan, huomennahan sitä vasta tarvii...

Ja lähikuva ketjusta. Kuvat on taas otettu yömyöhään, joten laatukin sen mukainen:

Laitoin itse korttipidikkeeseen papukaijalukon, että ketjua voi sitten vaihtaa aina asun mukaan ;) Nyt on toki vasta tämä ketju valmiina, mutta musta/hematiittihän sopii oikeastaan kaikkien värien kanssa!