Helsingin reissu on takanapäin, ja koska matkasimme tällä kertaa omalla autolla, oli mulla tilaisuus käydä myös Villihelmen myymälässä Vantaalla. Pikkumiekkosten nukkuessa autossa ja isänsä näitten unta vartioidessa sain minä ihan rauhassa itsekseni valikoida, hypistellä, tutkailla, kuolata. Ja voitteko uskoa, rahaa meni vain ALLE 15euroa! Ja mulla oli jopa ostoslista, joka toki unohtui hotellille, mutta muistin kuitenkin myös nämä tuikitärkeät ostokset ;)

Koruilusta muuten, inspiraatio tahtoo olla vähän hukassa tällä hetkellä. Huvitusta olisi, mutta ei idean palaakaan. Aina sitä jotain "peruskauraa" kuitenkin syntyy. Santeri yrittää parhaansa mukaan auttaa äitiä helmeilyssä, kuten olen jo monasti toimitellutkin, ja ettei tämä jäisi vallan kuvattomaksi, esittelee ylpeä äiti oman kolmivuotiaansa ensimmäistä ihka itse tehtyä korua. Ainoastaan lukko on mun laittama, kaiken muun on Santeri itse sommitellut. Katselkaa ja ihailkaa ;)

20090412_2.jpg

Materiaalina tässä erilaisia kivihelmiä, erilaisia lasihelmiä, makeanvedenhelmiä, muovihelmiä, puuhelmiä, helmiäistä. Ollapa itse taas yhtä ennakkoluuloton!