Satuhelmestä keväällä tilatut kivinugetitkin ovat vihdoin saaneet sanoa sanansa ja päässeet edes rannekoruihin. Näistä kaikista tuli mun mielestä tosi nättejä!

1634754.jpg
Karneolinugeteilla

1634753.jpg
Howliittinugeteilla

1634750.jpg
Korallikolikoilla

1634751.jpg
Tiikerinsilmänugeteilla, mun lemppari näistä. Tiikerinsilmällä on omat merkityksensä mulle, me pidettiin serkun kanssa kakarana arpaijaisia ja kirjottiin pyyhkeitä joita sit myytiin. Tulot lahjoitettiin Isonkyrön oman nimikkolähetin kautta lähetystyöhön. Joskus oltiin sitten kylässä entisen nimikkolähetin luona, ja hän antoi meille omat pienet tiikerinsilmäkivet, ne oli kai jostain Afrikasta peräisinkin. Se pieni kivi oli jotenkin niiiin kaunis. Mulla taitaa olla se vieläkin jossain posliinirasiassa tallessa. Mut se oman navan tuijottelusta, jatketaan korujen kanssa!

Ja niitähän on lisääkin vielä tulossa.. Santerikin tunnistaa jo kiitettävästi kivilajeja, näiden korujen kanssa kulkee, ja näyttää välillä "tiikeiä", "hobittia" ja koaia", eli tiikeriä, howliittiä ja korallia =) Oskaria en ole vielä opettanut, mutta kyllä ensituntumat on senkin kanssa jo otettu eri lajeihin!

Mulla olis haaveissa mennä loppukuusta Vaasan rantakirppikselle myymään näitä korujani. Suunnitelma sai kolauksen, kun lauantain lehdessä lukikin, että rantakirppistä ei enää ole, vaan se muuttaa Varastokadulle tms. Toki varmaan mennään sinnekin, mutta siihen sisäsataman rantaan olisi ollut niin ihana mennä, varsinkin nättinä päivänä! Ja siellä on huhupuheiden mukaan ollut aina puoli Vaasaa liikenteessä, täytyy vain ajatella, että ehkä sinne Varastokadullekin tulee sitten vaikka viidesosa vaasalaisista.. Jatkan kuitenkin valmiiden korujen varastojen täydennystä, vaijerikoruja ainakin löytyy joka väriä =) Jos en pääse niitä mihinkään myymään/kukaan ei osta niitä, niin onpa sukulaisille lahjoja moneksi vuodeksi valmiina =) Nämä hopiakorut täytyy varmaan vaan säilöä minigrip-pusseihin, ettei pääse varastossa ollessaan tummumaan =D

En sitten vielä malttanutkaan lopettaa henkeviä keskusteluja... Seuraavassa postauksessa ei ole sit kuin koruja, lupaan! Eli enemmän kuvia, vähemmän asiaa =)