Reilu vuosi sitten ensivierailulla Helmimeressä Tampereella ostin liilan siemen- ja putkihelmisekoituksen. Sekoitus on aika pitkälle jäänyt käyttämättä, silloin tällöin olen tarvinnut sieltä yksittäisen helmen, mutta en muuta. Nyt tehdessäni siskolle sen siemenhelmisekoitusriipuskorun vaijerissa (VAU mikä nimi ;D) päätin tehdä sellaisen itsellenikin, ja tietysti lempiväristäni. Riipus oli hetken hakusessa, mutta valittu sopii siihen kuin nakutettu! Ainakin mun mielestä!
1475012.jpg

Toinenkin mustista siemenhelmistä tehty vaijerikoru löysi oman riipuksensa. Samoin kuin kolmas, joka on siskolla tällä hetkellä nikkelitestauksessa. Siitä kuvaa vasta myöhemmin. Nyt pitäisi tosiaan löytää vain nättejä riipuksia, noitakin sekoituksia on meinaan vielä aika reippaasti jäljellä ;)
1475014.jpg

Tänään tuli taas Kankurinaitan tilaus. Nyt mulla on itsepuristavat pinsetit ja juotospastaa, lisäksi viikonlopulle on heitetty paljon ylimääräisen ajan toiveita, että pääsisin oikeen tosissani tuhostamaan! Esittelen sitten taas lopputuloksia, jos on mitään esiteltävää.. Niitä odotellessa (jos nyt joku oikeesti odottaa) pitää nauttia keväästä! Eilen neuvolareissulla ihastelin kevään ensimmäisiä leskenlehtiä, ei voi mitään, mutta ollaan jo kesän korvalla!