Tämänkin vuoden joulukortit tein itse, nyt suunnittelin mallin jo hyvissä ajoin, ja ostin kartongit jne. Ettei jäisi viime tinkaan.. Kuitenkin viimeiset kortit taisin saada valmiiksi keskiviikkona, kun perjantai oli viimeinen lähetyspäivä ;). Aina oli muka jotain tähdellisempää tai kiinnostavampaa tekemistä, että korttien teko vain jäi ja jäi. Mutta sen mä olen päättänyt, että sitten kun en enää tee itse kortteja, niin sitten ei enää lähetetäkään. Että katsotaan, koska näin käy, ja käykö koskaan ;=)

Tämän vuoden korttimalli alla. Piti olla muka kovinkin yksinkertainen ja helppo, kun ostin sen sapluunan, mutta kartonkiin ja sen alle liimattuun paperiin ei sitten ollutkaan kovin helppo tehdä viiltoja tavallisella mattopuukolla, vaan tästä tuli aika työläs. Viime vuoden helmitähtimalli oli varmaan helpompi...

1170387.jpg
Johan-puun pikkuinen punatulkku rekvisiittana. Sekin odottaa lunta, että tulisi kunnon talvi, ja sen tulo näyttäisikin
tänään olevan vähän lähempänä kuin eilen! Kun Santeri syntyi, niin silloin tuli tosi paljon lunta ja talvi uudestaan, saa nähdä, onko tänään satanut lumi uuden syntymän merkki ;) Jäämme odottamaan!