Siskon työkaveri avioitui kuun alussa, ja sain kunnian tehdä hänelle tilaisuuteen korut. Malleja etsittiin pääasiassa Rubyn sivuilta, värimaailmana piti olla helmiäisvalkoista ja mahdollisimman tummaa sinistä.

1140115.jpg
Yksi malli, tämän ohjeen sain kurssilla, mutta löytyy biser.ru:sta. Materiaalina vaaleansiniset siemenhelmet kokoa 10/0, ja neljän millin tummanvioletit särmikkäät lasihelmet. Mallina minä itse ;) Kuva otettu varmaan yhdentoista aikaan illalla, ja silloin oli aika hiljaista kanssa minkään valotusten suhteen... Minä, niinkuin moni moni moni muu kuvaaja kaipaa vähän valoisimpia päiviä. Tai edes kunnon kameraa ;)

1140117.jpg
Tässä toinen vaihtoehto, malli Rubyn kuvista. Mun mielestä liian pieni, helminä samat 10/0:t, mutta ilmeisesti tilaaja tykkäsi, olihan itse valinnut mallinkin ;)

Häissä käytössä olleen korun kuva uupuu vielä. Sitä sitten myöhemmin ;) Muuten helmirintamalla on ollut taannoisen viikonloppukurssin ansiosta hyvinkin kiireistä, enkeleitä on tehty varsinkin muiden tarpeisiin vähintäänkin riittävästi. Samaten joulutähtiä, mutta mä odottelen niitä vähän parempia kuvauskelejä, ennenkuin yritänkään kuvata
niitä.

Nyt iloista joulunodotuksen aikaa kaikille! Viikko vielä, ja avot!