Kesä näyttäis vetelevän viimeisiään ihan oikeasti. Tämä viikko on harjoiteltu pikku-ukkelin hoitoelämää, aika huonolla menestyksellä. Ensi viikkokin vielä harjoitellaan, eli mä olen vielä kotona Heikin palatessa jo töihin. Sitten ei enää pystykään pelkästään treenaamaan hoidossa olemista, vaan munkin työrupeama jatkuu, ja arki palaa ainakin hetkeksi aikaa. Kovasti on suunnitelmia syksylle, pikkusiskon kanssa ajateltiin ilmoittautua kansalaisopiston hopeatyökurssille, ja tottakai helmityökurssikin on taas ohjelmassa. Keväälle ei uskalla mitään kovin isoa jättää, kun ei tiedä, miten sitten kaikki lähtee käyntiin, mutta joka toinen torstai on edes päästävä helmeilemään. Hopeakoruja olen ihastellut blogissa jos toisessakin, ja aina vain enemmän alkaa kiinnostaa, että miten hienoja omista koruista mahtaisikaan tulla, jos voisi yhdistää hopeaa ja helmiä. Jää siis nähtäväksi, miten ideat sitten konkretisoituu, jänskää!

Mutta kursseja odotellessa syntyy kuitenkin tavis helmikorujakin. Pari mallia on etittynä, että pääsis niitä neulajalankakoruja tekemään, mutta se vaatisi myös aikaakin, joka on vähän hakusassa. Sitä odotellessa näitä helpompia koruja.
846822.jpg
Pikkusiskolle takuuvarma
onnistunut värivalinta on vihreä. Tässä kaksirivisessä rannekorussa on hematiitin värisiä 10-koon siemenhelmiä, malakiittisiruja ja pyöreitä 8millisiä krysokollia. Lukko on Viipurista, ja peloistani huolimatta ei ilmeisesti sisältänyt nikkeliä, ainakaan oireita ei ole vielä ilmennyt. Systeri kun on hyvä koekaniini ;)

846818.jpg
Tämä koru itselle. Tässä korussa on rodoniittisiruja, 8millisiä rodoniitteja ja hyvin samanvärisiä siemenhelmiä.

846817.jpg
Isonsiskon rannekoru. 9-koon hematiitin värisiä siemenhelmiä, hematiittirondelleja, hematiittiputkihelmiä, korallinugetteja ja hopeoituja putkihelmiä. Tykkäsin itsekin, mutta kun ei voi nyt käyttää..

846815.jpg
846814.jpg

Ja tässä vielä yksi kaulakoru, isonsiskon toivomusten mukaan. Oliko oikeanlainen?

Ja jos alun jutustelusta ei heti selvinnyt, niin Santerille olisi
näköpiirissä tammikuun alussa pikkukaveri. Tänne kotiin ;)