Serkkuni menee tulevana lauantaina naimiaisiin, ja minulla oli ilo ja kunnia tehdä hänen siskoilleen kaasokorut. Toiveena oli turkoosit vaijerikorut. Toinen serkuista ei halunnut kovin roikkuvia korviksia, joten lyhensin vain reilusti vaijerin pituutta, ja kävihän se kai niinkin. Juhlakalukin taisi pitää väristä, sillä hänellekin sain tehdä samanlaisen kaulakorun.

Nämä sirut ovat sinistä kvartsilasisirua, siemenhelmet Tiimarin osastolta, ja lopputulos tässä hienosti tärähtäneessä kuvassa:
749923.jpg

Vaijerikoruja on syntynyt jokunen muukin. Tässä ne 15kpl, joita ei ole vielä sukulaiset huolineet. Äiskämamma lupaili käydä vielä tämän kesän aikana kesätorilla ja ottaa nämäkin mukaansa, josko ne joku kelpuuttaisi. Tässä täytyy mainostaa erikseen helmikauppa Luxoniaa, joka myy tosi halvalla sirunauhoja, ja sirut ovat sen kokoisiakin, että niitä pystyy käyttämään! Suosittelen!
749928.jpg

Muuten elellään rauhaisaa kotoeloa, flunssaa parannellaan ja sadetta kuunnellaan. Pikku-ukkeli on nukkunut KAKSI yötä omassa sängyssään inahtamatta, öisin tulee harottua vierustaa, että miksei kukaan potki tai vedä hiuksista ;) Että sitten kun saisi nukkua, niin ei saa nukuttua, kun pelkää, että onko jotain vialla.. Mutta toivossa on hyvä elää, josko se tästä pikkuhiljaa rauhoittuisi..  Meidän tietä remontoidaan heinä- ja elokuun aikana, ja sen myötä onkin opittu tunnistamaan kaivinkone kirjoistakin! Aamupuurolla on tärkeä tehtävä selata pientä ajoneuvokirjaa, ja etsiä sieltä ne kaksi kaivinkoneen kuvaa ;) Eilen selattiin valokuvia, ja sieltä ukko tunnisti 'Aavankin'! (Eeva-tätinsä) Että ei mikn turha jätkä!

Ensi viikolla mennään siskon kanssa Tampereelle, pitää katsoa, uskaltaako Helmimereen, viime aikoina on tullu tehtyä sen verran reilusti helmitilauksia, että tili huutaa hoosiannaa. Tänään minulle esitettiinkin kysymys, johon en uskalla edes miettiä vastausta. "Paljonko rahaa on mennyt yhteensä helmiin?" (Ja huom, mä en oo helmeillyt vielä vuottakaan...)