Kuukausi on tainnut vierähtää, että blogini on ollut ihan kuollut. Itsekin olen ollut lähestulkoon puolikuollut, niin väsyneitä tässä on oltu. Rakas pikku-ukkelini on jo pitemmän aikaa valvottanut vanhempiaan öisin, ja eipä tässä ole sitten työnteon ohella paljon jaksanut mitään ajatella, viimeiseksi mitään korujen tekemistä! Viikonloppuna kuitenkin harjoittelimme paypal-tilauksia, sain tilata Kiinasta ne helmilaatikot, mitä olen jo kauan himiöinyt. Ne tulevat ehkä jo ensi viikolla, sitten esittelen niissä Viipurinostoksiakin, kunhan saan ne hienosti järjesteltyä.

Maanantaina tilailin myös Villihelmestä pitkästä aikaa tavaraa, ja ne innostivat tänään tekemään pitkästä aikaa vaijerikoruja. Ja siksikin, että ystäväni on lähdössä lomamatkalle Kreikkaan, ja hän pyysi turkoosit vaijerikorut. Vaijerin ostin viime viikonloppuna Helmimerestä Tampereelta, kun olimme Tähkän Kesä terällä-kiertueen ekalla keikalla. Helmimeri oli muuten tällä kertaa iso pettymys, luulin saavani sieltä taas vaikka mitä, mutta lopun viimein en ostanut kuin sen vaijerin, joka sekin olisi ollut Villihelmessä kolme euroa edullisempi. Nyyh.

Mutta tässä tänään postilaatikossa ollut Villihelmen tilaus. Karkit on syöty
jo aika päivää sitten ;)
643122.jpg
Kaikki kivisiruhelmiä,
turkooseja howliittejä, stabiloitua turkoosia nugettia, kirjavaa sodaliittiä, korallia, isoa sirua aventuriiniä ja lapis latsulin värisiä howliittejä. Kiitoslahjana muutama akaattihelmi.

Näistä tein ystävättärelleni korusetit, joista hän saa nähdessämme valita mieluisensa. Kuvat vääristävät vähän värejä, sama ongelma, mikä näin kesällä tuntuu olevan kaikilla.
643120.jpg
Turkoosia, vaaleansinistä ja tummansinistä vaijerikorua.

643121.jpg
Korvikset samoista siruista

643119.jpg
Kaksi vaijerirannekorua, joissa sydänsalpalukot ja tuo tummansininen on tehty memory wireen.

Toivottavasti seuraava päivitys ei tule taas kuukauden päästä, sillä se tarkoittaisi sitä, että uniongelmat jatkuvat..

Iloista kesää kaikille!!

p.s. Kiitokset kälylleni, joka urhoollisesti jaksaa käyttää tekemiäni koruja ja mainostaa tekeleitäni siinä samalla!