Toinen kälyistäni ei ole juurikaan koruihmisiä, mutta kun keväällä aikani vonguin ja vinguin, sain häneltä vihjeen, että voisi pitää hyvin yksinkertaista kukkakorua. Eikä mennyt aikaakaan kuin tämä muutama kuukausi, että mä sain nämä edes aikaiseksi! Mutta hyvin suunniteltu kun on puoliksi tehty, niin näistäkin tuli ihan jänskät. Kun vain ehtisi vielä nähdäkin, niin voisi korut lahjoittaakin!
688047.jpg  688049.jpg

Inkku oli tilannut Pandahallista joskus aikaa sitten tosi näppärän näköisiä lokerikkoja. Mä aikani kinusin Heikiltä lupaa tehdä kans visatilausta intterneetistä. Tämä ratkaistiin Paypal-tunnuksilla, jotka kävivät myös tuonne Pandahalliin, ja niinpä minäkin sain omat lokerikkoni! Palvelu oli tosi jouhevaa, paketti tuli kotiovelle asti. Mut jos sieltä jotain tilaa, niin kannattaa ottaa mukaan ilmaiset sample card:t.
Tässä minun tämänhetkiset helmiaarteeni, hienosti lokeroituna. Lokerikkoja tilasin 20kpl, eivätkä ne kyllä riittäneet, vaan joudun varmaan jossain vaiheessa tilaamaan toisen satsin, semminkin, kun olen taas tehnyt isoja helmitilauksia... ;)
688040.jpg