Kun harvoin postaa, niin sitten näitä pitää laittaa useammat, että saa vanhat aikaansaannokset esille. Sisko pyysi tekemään juhannuksen varalle kyläpaikkaansa turkoosisetin.

688083.jpg
Korviskoukut ei olleet nyt niitä samoja mitä olen aiemmin käyttänyt, näissä tuo vaijeri ei tahtonut pysynyä tuolla kolossaan. Pidän enemmän niistä toisista koukuista, ja tilailinkin niitä tänään heti HelmiQ:sta lisää!

Sisko tahtoi myös itselleen kesäsetin. Olin tehnyt häntäkin varten oranssin vaijerikorun, samanlaisen minkä kälyllenikin, ja siihen hän toivoi rannekorutkin. Nämä (3kpl) mukailevat kukkarannekoruja, mutta ovat yksiväriset.
688077.jpg

Valmiiden korujen joukossa oli myös yksi vaaleansininen spiraalikoru, en ole tainnut sitä muistaa laittaa tänne. Nyt kun se lähti myös Seinäjoen suuntaan, niin laitan siitä muiston tänne
688175.jpg

Näiden lisäksi tein tähänastisen helmiurani pisimmän kaulakorun. Pituutta tällä komistuksella oli 140cm! Menee kolme kertaa kaulan ympärille, ja lukko laitetaan keskelle alimmaksi. Lukko tähän pitää varmaan vaihtaa vielä vähän näyttävämmäksi, mutta niitä nyt ei sattunut olla. Kala on niitä Pandahallin ilmaisia näytteitä. Rannekoru taas on pituudeltaan ~70cm, menee neljästi ranteen ympäri. Yksinkertaiset, mutta kesäiset. Ja niin pitikin olla.
688079.jpg 688082.jpg

Tähänastiset on melkein tässä. Pikkusiskon nimpparilahjat jäi kuvaamatta, mutta kuvat tulee paluupostissa, ja esittelen niitä sitten myöhemmin. Vaijerikoruja taas, yllättäen. Se on hauska, miten tuolla blogeissakin selatessa huomaa, että aika monella helmeilijällä ja koruntekijällä on omat mieltymyksensä, mitkä useissa koruissa tulevat vastaan. Mulla tämä viehtymys taitaa olla näissä yksinkertaisissa vaijerikoruissa, on tosi kiva miettiä ja plarata helmilaatikoita, että minkävärisiä siemenhelmiä laittais minkäkinväristen sirujen kanssa. Ja sitten käyttää insinööritaitoja, ja yrittää saada ne mahd symmetrisesti vaijeriin.. Huvinsa kullakin ;)