Kälyni pyysi ristiäisiin korua oranssin jakun ja ruskean hameen kanssa. Yksi vaihtoehto oli aiemmin esittelemäni oranssi vaijerikoru, johon on myös korvikset:
566678.jpg

Mutta enhän olisi helmihullu enkä mikään, jos en puoliltaöinkin vielä surffaisi netissä, ja etsisi sopivia malleja. Ajattelin, että ruskean ja oranssin kanssa takuuvarmahan on musta, ja hematiittimusta varsinkin. Löytyi ohje, jonka Googlen translaattorilla sai edes vähän ymmärrettävämpään muotoon. Mutta onneksi kuvat kertovat taas enemmän, ja sainkin tehtyä oman versioni, joka miellytti ainakin omaa silmää.

566684.jpg  566688.jpg
10-koon hematiittimustia siemenhelmiä, 3-millisiä hematiittimustia särölasihelmiä ja terälehdet. Aika työläs, mutta myös tosi näyttävä. Ohjeessa oli 4-milliset helmet, niin siksi mun omani on vähän pienempi.

Toinen vaihtoehto puvun kanssa oli tämä ohje. Mutta oransseilla putkihelmillä ja ruskeilla siemenhelmillä.
566714.jpg  566717.jpg
Tämän lukon kanssa meinasi mennä hermot. Mulla on kullattuja solmusuojia ja papukaijalukkoja vastakappaleineen. Olen aiemminkin törmännyt samaan ongelmaan, eli lukot eivät sovi solmusuojiin lainkaan! Jos ne saa jotenkin sinne tungettua, niin lukko jää tasan siihen asentoon, eikä liiku yhtään, ja on tosi tökkö. Tämän korun kanssa vaihdoin lukkoa, ja totesin, että noille vanhoille solmusuojille tai vaihtoehtoisesti lukoille täytyy tehdä jotain, luultavasti heittää vesilintua.

Jään jännityksellä odottamaan, mitä korua kälyni käyttää, vai onko illalla lähdetty vielä kultakauppaan ostoksille ;)