Jäin miettimään oikeasti sitä, että mitä käyttöä näille helmieläimille voisi olla. Tulin siihen tulokseen, että kun Santeri on riittävän vanha, niin annan nämä hänelle leikkeihin mukaan. Riittävän vanhalla tarkoitan sitä, ettei ensimmäisenä rupista mustekalaa kouraansa, vaan osaa leikkiäkin laittamatta suuhunsa. Nyt kun näille on joku tarkoitus, niin täytyy alkaa miettiä kokonaisuuksia.

Yksi kokonaisuus on tottakai maatila. Siellä pitää olla ainakin lehmiä, vuohia, lampaita, possuja, kanoja, kukko. Mitä vielä?

Lehmästä on hyvä aloittaa. Nyt olin kaukaa viisas, enkä käyttänyt Tiimarin metallilankaa vaan vahvempaa, joten lopputulos oli jykevämpi. Ohje tähän http://perso.orange.fr/mk.perles/vache3d.htm. Helminä taas Gütermannin 9-koon helmet, ja metallilanka. Kuva ei ole kovin kaksinen. Täytyy panostaa kuvalaatuun sitten kun on enemmän maatilan asukkeja valmiina.

381066.jpg

Pakkasta on vieläkin älyttömän paljon, aamulla oli auton mittari näyttänyt kuulemma -31.5. Onneksi aurinko lämmittää pihalla ja takka sisällä. Tänään on kummipojan synttärit, jota me päästään juhlimaan vasta parin viikon päästä. Onnittelut kumminkin!