Möllösilmä, eikä mikään muu. Mustekalan silmät olisi voineet olla pienemmätkin, mutta mä HALUSIN tehdä niistä isot ;) Ja lopputulos oli aika hauska. Eläimiä alkaa olla jo aika paljon, pitäisi keksiä jotain tarkoitustakin niille.. Ehkä Santeri saa sitten vähän vanhempana made by mutsi leikki-eläimiä, voi valita viidakon tai meren tai maatilan eläimiä.

374794.jpg
Mutta musse, mustekala. Helmet violetteja ja vaaleanpunaisia Gütermannin 9-koon helmiä, lankana ihan liian ohut Tiimarin metallilanka, se katkeili vähän väliä. Silmät kokoa 6. Malli yllättäen taas internetistä.

Tilkut tuli valmiiksi, nickin kirjailu oli melko työläs. Ja tilkku leveni sen ansiosta siitä 15x15:stä paljon leveämmäksi, ja taas piti prässätä. Mutta nyt on osallistuttu yhteiseen hyvään, ja onhan se kiva, kun bändi tutkii tulevaisuudessa saamaansa tilkkutäkkiä sitten, että siinä on myös jotain munkin tekemää!

Retkikin peruuntui, kun Heikki tuli kipeäksi, ja nyt etsitään uutta viikonloppua. En siis päässyt helmikaupoillekaan, joten täytyy varmaan tehdä taas nettiputiikkivierailuja. En millään malta odottaa siihen vkoon 8, jolloin matkataan Tampereelle, ja ihan varmaan menen Helmimereen kuolaamaan!