Lila on ehdottomasti mun yksi lempiväreistäni. (Eihän sitä huomaa tästä mun blogistakaan ollenkaan!) Ja kun Helmimeressä oli niitä liloja helmisekoituksia myynnissä, niin pakkohan mun oli sellainen ostaa. Tähän asti maltoin, kunnes tein itselle edes yhden rannekoru ko. helmistä. Seuraavaksi sitten kaulakoru kaveriksi. Vähän vain mietityttää, että millä tehdä riittävän kestävä, kun tuolla mun pikku-ukkelilla on voimaa enemmän kuin pienessä kylässä jossei asu ketään! Meinaan on aikamoinen pirajaminen helmistä, jos se saa repäistyä tällaisen pienen rannekorunkin rikki..
 
420952.jpg    420983.jpg  
Eli neljä lankaa, erikokoiset ja väriset helmet pujoteltu niihin, ja sen jälkeen vain kierrelty lankoja sekaisin. Yritin tehdä neljän palmikkoa ja jos jotakin kommervenkkiä, mutta eihän siitä mitään tullut. Vasen kuva salamalla, oikea ilman, että ota siitä sitten selvää, kumpi on lähempänä oikeaa ;)

Viikonloppuna päästään syhertämään maaleillakin! Olkkari saa uuden ulkoasun, edellyttäen, että mä teen huomenillalla ja perjantaina jotain muuta kuin helmitöitä ;)