Viikonloppuna olimme Hämeenlinnassa kyläilemässä. Lauantaina ajelimme porukalla Lempäälään, ja kävimme paljon puhutussa IdeaParkissa. Oli melko valtava laitos! Mä tietysti kiersin tutkaten helmiliikkeitä, ajattelin, että täytyyhän noin suuressa kauppakeskuksessa niitäkin olla! Ja löytyihän sieltä, vähän sivumpaa, kauppa nimeltä Sinelli. Siellä olisi voinut kyllä viettää aikaa pitempäänkin, korttivärkkejäkin olisi saanut jos jonkunlaisia! Mutta mä keskityin nyt vain helmiin, ja vähäsen niitä jäi käteenkin. Lisäksi kassalla tuli esiin iloinen yllätys, sillä kaikki korutarvikkeet olivat 20 %:n alennuksessa! ;)

406341.jpg 
Pienet rasiat oli kolmen pakkauksessa 8-koon helmiä. Isossa on kolmea väriä särmikkäitä helmiä, jotain 3mm. Punaiset on ehkä 5mm särmikkäitä. Lisäksi on vaaleansinisiä ja kirkkaita putkihelmiä. Setti oli musta aika hellunen, siitä varmaan saa kaikenlaisia koruja väkerrettyä.. Lisäksi ostin sekoituksen ruskeansävyisiä helmiä, siitäkin voi joskus syntyä jotain inspiratiota..

406342.jpg
Äitille tekemistäni spiraalikoruista jäi jäljelle 10- ja 8-koon hematiittimustia siemenhelmiä. Niille kaveriksi tilasin Helmitaulusta terälehtiä samaa väriä, ja tein eilen ylläolevan rannekorun.

Perjantaina pitäisi lähteä sinne Tampereelle, saa nähdä miten käy, sillä Santeri on taas kipeänä. Aamulla käytiin lääkärissä, mutta ainakaan vielä ei ollut mennyt korviin.